vrijdag 26 juli 2013

De draad oppakken

Het wordt tijd om de draad weer op te pakken. Na de reis naar Bamenda in mei kwamen er zoveel andere zaken op me af, dat er voor het schrijven weinig/geen tijd overbleef. Maar vanaf nu beloof ik beterschap.

Allereerst wil ik iedereen bedanken die onze stichting steunen. Het geeft een goed gevoel dat zoveel mensen met ons meeleven. Dank aan de sponsors van de kinderen. Aan ieder die bij ons water bestellen en koekjes kopen, maar ook degenen die steunen met behoorlijke giften.
In dit geval dank aan de familie Schuurman uit Abcoude, de familie Groninger uit Haren, Mevr. Van den Berg uit Giessenburg, de familie Bonte uit Ede. Het geld gaan we goed besteden.

Op 23 juli hebben we een heel goed interview gehad met André Oerlemans.  De volgende dag stond er een heel goed artikel over onze stichting in AD de Dortenaar. Hier hebben we al veel positieve reacties op gekregen. André nogmaals bedankt!!

Zoals beloofd worden er de komende tijd wat verhalen over de verzorgers van de kinderen op de blog gezet. Het doel is om er iedere keer een aantal te beschrijven. Voor welke kinderen ze zorgen, hun dagelijkse leven, wat voor dromen hebben ze.
Deze serie gesprekken hebben we gedaan in mei. Tijd om eraan te beginnen dus!!!!!


Joke de Bloeme

Geen opmerkingen:

Een reactie posten