vrijdag 3 mei 2013

De tweede groep kinderen

Na het ontspannen bezoek van gisteren aan Guzang, is het weer mijn beurt in de projectenlijst.
Bezoek aan school
Deze keer zijn de tweede groep van de wezen en halfwezen aan de beurt.

Maar eerst hadden we een belangrijk doel voor de ochtend. Gisteren tijdens ons bezoek in Guzang zei iemand uit de groep opeens "waar staat eigenlijk de koelkast? " Na enig navragen bleek die er niet te zijn.
Als ze vaccin nodig hebben, gaat iemand op de brommer die halen in een groter ziekenhuis. Dus na het eten kwam het voorstel om met de groep een koelkast te kopen en die aan te bieden als cadeau voor de opening. Vandaar dat we vanmorgen eerst naar het centrum moesten om de koelkast te kopen.
Blije gezichten
Na een aantal winkels te hebben bezocht is toch een hele mooie aangeschaft. Het vervoer naar Guzang gelijk geregeld met een taxi en wij verder met de dag.

Na een lekkere lunch op naar de school. Dit keer met z'n vijven. Bij aankomst stonden de verzorgers en kinderen al op ons te wachten. Het is iedere keer toch verrassend te zien hoe snel je iedereen herkent en uiteraard herkennen ze mij echt wel.

Omdat het een beetje dreigde naar regen, zijn we snel begonnen met de foto's. Eerst de kinderen met verzorgers, daarna de groepsfoto. We hadden het goed onder controle, en binnen korte tijd was bijna iedereen op de foto geweest.

Nog even napraten met de hoofdonderwijzer en daarna zijn we een lekkere koffie gaan drinken.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten