vrijdag 12 april 2013

Voorbereidingen van de grote reis

De paasdagen zijn achter de rug, dus er is tijd om de voorbereidingen te starten van de reis naar Bamenda. De eerste koffer met gekregen kleding is al vol. En waarschijnlijk ook aan het gewicht. Verder gaan er uiteraard ook spullen voor de school mee, zoals pennen, potloden en de gekregen laptops. Ook voor het Health Centre in Guzang nemen we spullen mee. Dit zijn oude laboratorium spullen zoals pipetten en dergelijke, met dank aan mijn oud collega's van het laboratorium.

Onze contacten in Bamenda en omgeving zijn al in volle staat van paraatheid aangezien de mailtjes nu bijna dagelijks komen. En wij krijgen er nu ook steeds meer zin in. De malariapillen zijn besteld of al in het bezit, de nodige prikken zijn gedaan op naar de 27e april.

In de groep van 10 personen die het reisgezelschap vormen zitten bestuursleden van 3 verschillende stichtingen. We gaan uiteraard ook wederzijdse projecten bekijken. Dat is gewoon prettig omdat je tegen dingen kunt aanlopen waar even geen oplossing voor is. Dan is het toch erg plezierig om dat met elkaar te bespreken. En eventueel toch ter plaatse de zaken te regelen.

We gaan er echter niet van uit dat er veel problemen zijn, dus we gaan vooral van deze reis genieten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten