maandag 29 april 2013

Eerste bezoek aan de school


Allen op de foto- de begeleiders
Ons school bezoek - de kinderen waren blij dat we er waren.
Na een lekker ontbijt van wentelteefjes met siroop begint voor ons allen de maandag. Vandaag worden voor het eerst de diverse projecten bezocht in deze periode. Aangezien de meeste afspraken al zijn gemaakt weet ook iedereen waar hij / zij zich deze dag gaat bevinden. De school staat voor de middag op het programma en dan de eerste groep weeskinderen in het bijzonder.

Met zijn vieren pakken we een taxi naar de school. Het is even wennen na de luxe busreis gisteren, maar na een paar bochten weet je het weer. De taxi's zijn nu eenmaal niet groter en we passen dan ook best met vier personen. Je valt in ieder geval niet snel om in een bocht.

Na ongeveer 20 minuten in de taxi zijn we er dan. Er volgt een warm onthaal met veel omhelzingen. Eerst een gesprek in het kantoor van de hoofdonderwijzer, daarna worden de foto's gemaakt. Iedereen heeft er zin in en er worden veel grapjes gemaakt. Eerst een groepsfoto van de verzorgers, daarna van de kinderen, sommige poseren als geroutineerde modellen. Het is wel heel erg leuk, dat de kinderen die mij vaker hebben gezien vaak even snel naar me lachen of even zwaaien. De verzorgers zijn vaak minder verlegen en we krijgen allemaal veel knuffels.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten