woensdag 30 oktober 2013

Weekend


Op zaterdagmorgen eerst naar het Prescafe. Daar even gesproken met headmaster Henry. Eerst koffie gedronken en toen naar de markt.

Dat blijft altijd een belevenis. Al die geuren van kruiden, vlees en vis.


Ook de vele andere markt kramen zijn altijd leuk om te zien.



Op zaterdag is voor mij de extra attractie de kapsalon. Hier worden op een grote rij alle dames gekapt en hun haren met van allerlei kleuren ingevlochten.


Zondag, rustdag. Eerst met een aantal van onze groep naar de kerk geweest. Helaas waren we te laat om de hele dienst te volgen. Maar we zijn er geweest.


Daarna is iedereen zo'n beetje zijn eigen gang gegaan. Zelf zijn we 's middags een biertje gaan drinken in het Veteranen Café.


's Avonds met een groep gegeten bij sister Rose. Er met een taxi te komen was al een heel avontuur op zich. Ik was tenminste blij dat ik er was.

Maar bij sister Rose eet je de lekkerste vis en kip gerechten van heel Bamenda.

Daarna via een iets betere weg terug gelukkig.



2 opmerkingen:

  1. In het jaar 2000 hebben we voor het eerst bij sister Rose gegeten. Ook toen smaakte de vis voortreffelijk. Ze serveerde hem op één groot bord en we aten er met ons vieren zonder bestek van. Een leuke ervaring. Intussen heeft ze volgens mij wel servies en bestek.
    Fijn dat jullie het zo naar de zin hebben en zoveel voor de kinderen en vrouwen betekenen. Gaan jullie ook nog naar Guzang? Doe ieder de groeten. Tot een volgende keer.
    Groet van Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het was goed eten aldaar, de vis was stukken beter dan de kip... voor de kip moet je ook bij New Century zijn. Ik moet zeggen het is handig als een echte kok mee gaat op een trip als dit.
    Verdere verbeter punten voor de openbare werken van Bamenda is om toch eens een aantal kuilen in het wegennet te dichten. De tocht naar Sister Rose eindigde bijna voordat we er waren met een slippende taxi op een door regen geteisterde weg.
    Peter Paul.

    BeantwoordenVerwijderen